Muuttolaatikot

 • Muuttolaatikko - pieni

  Muuttolaatikko - pieni

  29 €/10 kpl

  Pahvinen muuttolaatikko

  Mitat: 37x37x34 cm

  Muuttolaatikko kirjoille, astioille yms. painaville tavaroille.

  Jatka »
 • Muuttolaatikko - medium

  Muuttolaatikko - medium

  29 €/10 kpl

  Pahvinen muuttolaatikko

  Mitat: 58x38x38 cm

  Muuttolaatikko kodin irtaimistolle

  Jatka »
 • Muuttolaatikot

  Kiristekalvo

  alk. 10 €/rll

  Kiristekalvo suojaa ja sitoo

  Sulkee laatikot, ovet, taulut

  Suojaa matot, sohvat, patjat

  Jatka »

Muuttolaatikot kotiinkuljetus – Paljonko maksaa?

Tilaa muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa. Toimitusmaksu 29€.

Meiltä voit ostaa muuttolaatikoita, suojapahvia, kuplamuovia, kiristekalvoa, sohvan ja sängyn suojaustarvikkeet sekä pakkauspalvelut.

Muuttolaatikoita käyttämällä nopeutat muuttoa. Muuttolaatikot suojaa tavaroita myös rikkoutumiselta. Muuttolaatikoiden liikuttaminen on nopeampaa ja muuttoauto tulee pakattua tehokkaasti.

Miksi pahviset muuttolaatikot?

Toimitamme pahvisia muuttolaatikoita niiden monikäyttöisyyden vuoksi.  Pahvilaatikot mahtuvat kokoontaitettuna pieneen tilaan, niitä on kevyt liikutella ja helppo pakata. Kun et tarvitse pahvilaatikoita enää, ne voi kierrättää tai myydä eteenpäin seuraavalle tarvitsijalle.

Nämä pahvilaatikot kestävät kirjat, astiat ja kaikenlaiset kodin tavarat.
Pahvilaatikoita voit käyttää myös säilytyslaatikoina. Pahvisia muuttolaatikoita voi pinota huoletta 7-8 päällekkäin, ne kestävät kyllä. Pahvilaatikot voit purkaa omaan tahtiisi muuton jälkeen ilman kiirettä.

Tuotteko myös muut pakkaus- ja suojausmateriaalit kotiin?

Kyllä, toimitamme kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit ja suojausmateriaalit kotiisi – lyhyelläkin varoitusajalla. Voit tilata muuttolaatikoita ja muuta pakkausmateriaalia niin paljon kuin tarvitset. Voit ostaa pakkausmateriaalin omatoimimuuttoa varten tai käyttää muuttopalvelua muuttoapunasi.

Toimitamme kotiisi markkinoiden vahvimmat pahvilaatikot, suomalaisen kartonkitehtaan valmistamat pahvilaatikot ovat suunniteltu kestämään. Näiden pahvilaatikoiden vahvuuden ja kestävyyden olemme todenneet muuttotyössämme toistuvasti.

Pahviset muuttolaatikot toimitetaan 10 kpl nipuissa.

Pakkaustarvikkeet

Kuplamuovi, aaltopahvi, kiristekalvo, muovisäkit, astiapaperi, sohvansuoja ja patjansuojat saat tilattua muuton yhteyteen. Voit tilata pakkaustarvikkeita vaikka et olisikaan tilannut meiltä muuttoapalvelua.